Alimentatieberekening nodig?

Een professionele berekening
kinder- en partner alimentatie, samen slechts € 295.00


Klik hier voor meer informatie.
Help ons huisadvertenties in de lucht te houden!
Klik hier voor meer informatie

Oldeholtpade (Friesland)

  -  
woning te koop - Westerse Kamp 5 in Oldeholtpade (Friesland)
  • Westerse Kamp 5 - Oldeholtpade Friesland
  • Westerse Kamp 5 - Oldeholtpade Friesland
Informatie over de woning
In uitstekende staat verkerende, zeer ruime bungalow met inpandige garage op een ruim perceel. Prachtig gelegen in rustige woonwijk. De natuur is binnen handbereik. De ligging is gunstig ten opzichte van Wolvega met winkels, andere voorzieningen en openbaar vervoer (bus en trein). Het huis is gebouwd in 1997. In 2004 is een nieuwe keuken geplaatst in de aanbouw. De keuken is voorzien van een kookeiland, luxe inbouwapparatuur en vloerverwarming. De woning is prima geïsoleerd en er is een Energie Prestatie Certificaat (categorie B) opgemaakt. Op de begane grond zijn een slaapkamer en badkamer ( inclusief douche met vrije inloop en toilet, vernieuwd in 2001) aanwezig. De grote raampartijen creëren veel lichtinval en geven een extra ruimtelijk gevoel.
Het perceel is keurig aangelegd. De woning is op het midden van de kavel gesitueerd, dus tuin rondom. Op verschillende plekken zijn in totaal drie terrassen aangelegd. Kortom: de gehele dag de mogelijkheid te genieten van zon en schaduw. Ook is er een houten berging aanwezig. De oprit biedt de mogelijkheid tot parkeren van twee auto??s. Daarnaast is er een carport waaronder plaats is voor één auto. De garage is voorzien van een elektrische roldeur met afstandbediening.
Indeling:
Begane grond: entree, ruime hal met toilet, riante L-vormige living, moderne keuken in de aanbouw, ruime bijkeuken met aansluiting voor wasmachine en droger, slaapkamer met badkamer, inpandige garage met elektrische roldeur.
Eerste etage: twee ruime slaapkamers, tweede badkamer met bad (whirlpool) en toilet, zeer royale berging c.q. hobbyruimte.
Oldeholtpade ligt in de gemeente Weststellingwerf. Deze gemeente kenmerkt zich door het onafhankelijke karakter van de bevolking. Dankzij dat Oldeholtpade in de provicie Fryslân ligt is het hier 3-talig te weten Nederlands, Fries en de streektaal Stellingwerfs. Onlangs is de provincie Fryslân als de prettigste woonprovincie uitgeroepen. In de plaats zelf is een levendig verenigingsleven.
De bereikbaarheid van het dorp is prima. Uitgangswegen naar de grote steden van het noorden liggen op korte afstand. Amsterdam is per auto bereikbaar in 75 minuten rijden. Zwolle ligt op een half uur, Amersfoort op een uur.
straatnaam:Westerse Kamp
huisnummer: 5
postcode: 8474 AB
woonplaats: Oldeholtpade
provincie: Friesland
land: Nederland
vraagprijs: € 329.000,- k.k.
type woning: eengezinswoning
plaatsingdatum: 08-10-2012
woning: te koop
aanbod van: makelaar
meer info op de website


Deze vermelding is sinds 18 juni 2014 29524 keer bekeken.