Een conflict?

Mediation helpt! Klik hier voor een mediator in uw regio

Help ons huisadvertenties in de lucht te houden!
Klik hier voor meer informatie

Westhoek (Friesland)

  -  
woning te koop - Oudebildtdijk 1222 in Westhoek (Friesland)
  • Oudebildtdijk 1222 - Westhoek Friesland
  • Oudebildtdijk 1222 - Westhoek Friesland
  • Oudebildtdijk 1222 - Westhoek Friesland
  • Oudebildtdijk 1222 - Westhoek Friesland
Informatie over de woning
Let op: Rijksmonument met fiscale voordelen, waaronder gunstige hypotheekvoorwaarden, zoals bijvoorbeeld een lage rente van 1,55 voor 10 jaar vast.

Deze geweldige plek aan de Friese waddenkust (300 meter van zee) heeft, naast een adembenemend uitzicht over de landerijen, een fantastisch erf met een, deels met riet bedekte, schuur incl. paardestallen, tuin, paardenbak, weiland en gastenverblijf.

De woning is dankzij de karakteristieke indeling van een dijkwoning voorzien van diverse woonlagen en heeft zijn authenticiteit tot in alle vertrekken bewaard.

Het is genieten van de geweldige waddenluchten die rood kleuren bij de zonsondergangen. Wandelen over de zeedijk met de waddeneilanden schier in de verte verveelt nooit.

Indeling:
Begane grond:
Centrale hal van waaruit de (slaap)kamer met bedstee te bereiken is; badkamer met ligbad, aparte douche, toilet en bidet, vloerverwarming.
Vanuit de hal wordt tevens de fraaie leefkeuken bereikt met inbouwapparatuur van hoge kwaliteit. Via de bijkeuken, waarin een 2e douche en toilet te vinden is bereikt u de inpandige garage met vliering en het achterplaatsje met terras.

Verdieping:
De ruime living is van een bijzondere schoonheid door het fraaie uitzicht en daglichtinval; drie slaapkamers completeren dit deel van de woning.

Erf: Oprijlaan naar schuur met til voorzien van 5 paardenboxen en volop ruimte voor opslag/stalling/hobbyruimte etc.; Achtertuin, weiland, paardenbak, moestuin en een prachtig hok, geschikt als gastenverblijf, maar ook bijvoorbeeld ideaal als sauna te gebruiken.


bouwjaar 1890
woonoppervlakte 450.00 m2
perceeloppervlakte 1995 m2
inhoud 1400.00 m3
slaapkamers 4straatnaam:Oudebildtdijk
huisnummer: 1222
postcode: 9075 NR
woonplaats: Westhoek
provincie: Friesland
land: Nederland
vraagprijs: € 369.000,- k.k.
type woning: landhuis
plaatsingdatum: 21-01-2012
woning: te koop
aanbod van: particulier


Deze vermelding is sinds 18 juni 2014 34540 keer bekeken.