Burenruzie?

Mediation van Relatiekamer helpt!

Een oplossing zonder langdurige, kostbare juridische procedures.

Klik hier voor meer informatie.
Help ons huisadvertenties in de lucht te houden!
Klik hier voor meer informatie

Vlodrop (Limburg)

  -  
woning te koop - Kerkepad 10B in Vlodrop (Limburg)
  • Kerkepad 10B - Vlodrop Limburg
  • Kerkepad 10B - Vlodrop Limburg
  • Kerkepad 10B - Vlodrop Limburg
  • Kerkepad 10B - Vlodrop Limburg
Informatie over de woning
In het verlengde van het Kerkepad, vlakbij het centrum van Vlodrop, wordt een nieuwe straatje gerealiseerd waaraan 7 levensloopbestendige woningen worden gebouwd. Het bouwplan bestaat uit 5 vrijstaande (geschakelde) woningen en 2 woningen onder één kap. Een heerlijk buurtje om in te wonen. Verkeersluw, rustig, groen en toch centraal in Vlodorp.

Heerlijk wonen in Vlodrop
Vlodrop is gelegen in een uitgestrekte groene regio met mooie dorpen en omvangrijke en toegankelijke bossen en natuurgebieden zoals Nationaal Park De Meinweg. Dit maakt de regio tot een ideaal gebied voor wandel-, fiets- en paardrijdliefhebbers. Vlodrop is een verrassende leefkern met een rijk verenigingsleven en veel voorzieningen zoals een supermarkt en warme bakker, gevormd door haar geschiedenis en diversiteit. Het centrum bestaat uit een karakteristiek oud marktplein en smalle kronkelende straatjes, waarin de diverse voorzieningen zijn opgenomen. In het verlengde van het Kerkepad, vlakbij het centrum van Vlodrop, wordt een nieuw straatje gerealiseerd waaraan 7 levensloopbestendige bungalows worden gebouwd. Het bouwplan bestaat uit 5 vrijstaande (geschakelde) woningen en 2 woningen onder één kap. Een heerlijke plek om te wonen. Verkeersluw, rustig, groen en toch centraal in Vlodorp. Waar u kunt profiteren van alle voorzieningen en gemakken direct in de nabijheid.

Kleinschalige opzet
Door de kleinschalige opzet van het bouwplan is privacy, kleinschaligheid en een eigen ruimte optimaal gewaarborgd. Gemaakt om u thuis te voelen.

Levensloopbestendig
In de bungalows is optimaal rekening gehouden met aanpasbaarheid, comfort, gebruiksgemak, toegankelijkheid en veiligheid naar de toekomst toe. De hoofdslaapkamer en badkamer zijn gelegen op de begane grond, de binnenkozijnen zijn voldoende breed en zoveel mogelijk drempelloos uitgevoerd, er is een inloopdouche aanwezig, etc.

Weinig onderhoud
Bij het ontwerp van de bungalows is bij de materiaalkeuze veel aandacht geschonken aan het onderhoudsaspect. Zo worden er kunststof kozijnen, zinken bakgoten en hemelwaterafvoeren en onderhoudsarme beplating toegepast. Om zorgeloos te wonen.

Parterre:
Op de begane grond betreedt men de woning middels de entree/ hal alwaar het halfhoog betegelde toilet met wandcloset en fonteintje en de meterkast aanwezig zijn. De meterkast is voorzien van voldoende groepen en aardlekschakelaar.
De woonkamer is licht en ruim te noemen door de grote raampartij en de deur aan de achterzijde. Dit zorgt voor een optimaal tuin contact en leefgenot. De aan de voorzijde van de woning gelegen open keuken is voorzien van een standaard opstelling welke desgewenst uitgebreid kan worden. De woonkamer en keuken hebben gezamenlijk een afmeting van ca. 43m².
Vanuit de woonkamer is de berging en de slaapkamer op de begane verdieping bereikbaar.
De berging heeft een afmeting van ca. 3,20 x 2,05 mtr. en is voorzien van de wasmachine aansluitmogelijkheid. Er is ruimte genoeg voor eventueel ander witgoed. Door middel van een deur komt men via de berging op de oprit. Optioneel is een garage mogelijk. De voorgevel van de berging wordt naar voren gehaald en voorzien van een kantelpoort. De afmeting van de dan ontstane garage bedraagt dan ca. 6,20 x 3,20 mtr.
De slaapkamer is ook royaal te noemen. De afmeting van de slaapkamer is ca. 5,10 x 3,20 mtr. Vanuit de slaapkamer is de tuin (terras) en de badkamer aanwezig. De badkamer is voor ¾ betegeld en voorzien van een vaste wastafel, wandcloset en een douche. De afmeting is ca. 3,00 x 2,70 mtr.

1ste verdieping:
Door de vaste trap is de overloop bereikbaar. Deze overloop biedt toegang tot een slaapkamer en een bergzolder. De slaapkamer ligt over de volledige voorzijde van de woning. De royale slaapkamer heeft een afmeting van ca. 4,60 x 3,90 mtr. Optioneel is er nog een extra ruimte beschikbaar voor een doucheruimte met vaste wastafel.
De berging heeft een afmeting van ca. 4,60 x 3,45 mtr. Hier zijn de hoog rendement combi CV ketel gemonteerd en tevens is hier een gebalanceerd ventilatiesysteem met warmteterugwinning aanwezig. Van deze ruimte kan eventueel een derde slaapkamer gemaakt worden.


Duurzaam en energiezuinig
Bij de ontwikkeling van de bungalows is veel aandacht geschonken aan duurzaamheid. Dit vertaalt zich onder meer in de materialen die worden gebruikt voor de realisatie. Daarnaast zijn er diverse energiebesparende maatregelen getroffen zoals hoogwaardige isolatie van de vloeren, wanden en het dak, HR++ beglazing en warmteterugwinning. De genomen maatregelen resulteren in een zeer duurzame woning die ruimschoots voldoet aan de eisen van energie label klasse A. Naast het verhogen van het comfort zorgt dit ook voor een lage energierekening.
Voordelen op een rijtje:
· Comfortabel en veilig wonen nabij de voorzieningen
· Levensloopbestendig
· Hoogwaardige afwerking en onderhoudsarm
· Duurzaam en energiezuinig
· Ruimte voor persoonlijke wensen
. Optioneel garage mogelijk
straatnaam:Kerkepad
huisnummer: 10B
postcode: 6063 AR
woonplaats: Vlodrop
provincie: Limburg
land: Nederland
vraagprijs: € 224.500,- k.k.
type woning: tussenwoning
plaatsingdatum: 26-08-2013
woning: te koop
aanbod van: particulier
meer info op de website


Deze vermelding is sinds 18 juni 2014 22055 keer bekeken.