Een conflict?

Mediation helpt! Klik hier voor een mediator in uw regio

Help ons huisadvertenties in de lucht te houden!
Klik hier voor meer informatie

Woudsend (Friesland)

  -  
woning te koop - Midstrjitte 66 in Woudsend (Friesland)
  • Midstrjitte 66 - Woudsend Friesland
  • Midstrjitte 66 - Woudsend Friesland
  • Midstrjitte 66 - Woudsend Friesland
  • Midstrjitte 66 - Woudsend Friesland
  • Midstrjitte 66 - Woudsend Friesland
Informatie over de woning
Zeer mooi pas gerestaureerd monumentaal vrijstaand huis voor iemand die echt iets speciaals wil om in te wonen, een super romantisch en stijlvol huisje.
Omschrijving
Het huis beschikt bij de entree over een riante hal en aangekomen in de woonkamer is de houtkachel en het groene uitzicht over het plein het eerste wat in het oog springt. De vloer is diagonaal gelegd en de plafondbalken zijn hoogglanswit geschilderd wat een mooi en ruim effect op levert.
Door de woonkamer komt u naast de keuken uit, waar ruim voldoende ruimte is voor een eet tafel. De keuken is antraciet grijs en is voorzien van een vijf pits gasstel, een vaatwasser, een grote koelkast en diverse laden en kasten om de keukenspullen op te kunnen bergen. Tegenover de keuken is ook de deur naar de ruime kelder die zeer geschikt zou zijn als wijnkelder.
Als we verder doorlopen komen we in het halletje bij de achterdeur, met de deuren naar het toilet en de badkamer. De badkamer is voorzien van een ligbad en hier zitten ook de aansluitingen voor de wasmachine en droger. De badkamer is in 2012 geheel vernieuwd en is nog nooit gebruikt.
Terug in de hal bij de voordeur is de trap naar boven die met speciale trappenverf van Sikkens hoogglans wit is geschilderd. Eenmaal boven tegenover de trap (andere kant halletje)zit de kast voor de CV installatie en Links en rechts zitten de deuren naar de slaapkamers. De slaapkamer aan de voorzijde beschikt over openslaande ramen en heeft een oppervlakte van ongeveer 9,5 m2. De slaapkamer aan de achterzijde is voorzien van een ruime inbouwkast (oude stijl) en heeft een groot dakraam aan de achterzijde. Deze kamer heeft een oppervlakte van ongeveer 12,7 m2, inclusief de inbouwkasten. Ook de hele bovenverdieping is voorzien van nieuwe vloeren.
Zoals vermeld in 2012-2013 geheel onderhanden genomen met o.a. nieuwe vloeren, nieuwe badkamer met ligbad, dak is er af geweest en hersteld, nieuwe originele dakgoten en raamluiken, de keuken is vernieuwd, toilet vernieuwd, twee ruime slaapkamers gecreëerd op de tweede verdieping hier ook met nieuwe vloeren, nieuwe spouwmuren, ramen en kozijnen nieuw en vernieuwd en van binnen en buiten praktisch helemaal nieuw in de verf.
Verwarming
Nieuwe HR huur ketel, dit voorjaar. En natuurlijk de houtkachel met het gezellig knisperende geluid, wat ook nog leuk in de stook kosten scheelt.
Schuur
Rechts achterin de tuin staat een schuur met vaste trap naar de zolder in oude stijl, gemetselde muren met oud Hollandse dakpannen. Deze is ideaal als hobby ruimte en opslag. Deze heeft een oppervlakte van ongeveer 9,4 m2 en dit geld ook voor de zolder.
Tuin
Ruime tuin van 20,6 m2 op het zuiden en dus de hele dag op de zon. Deze is afgeschermd middels een oude stenen muur, zodat u er ongestoord en gezien kunt zonnen. Ook in de zomerse avond uren kunt u hier nog lang na zitten.
Ligging
Het huis staat in het oude centrum van Woudsend aan het eind van de oude hoofdstraat aan een mooi plein met twee oude grote bomen. Dankzij de mooie ligging heeft u de hele dag zonlicht in huis en natuurlijk ook in de tuin. Heeft u een bootje dan kunt u die op ongeveer 200 meter afstand kwijt.
Woudsend is een bruisend watersportdorp wat is voorzien van alle gemakken. De supermarkt ligt op ongeveer 500 tot 700 meter lopen en bovendien beschikt Woudsend over meerdere zeer goede restaurants en een paar gezellige cafés. Het dorp heeft vele steegjes en kleine straatjes waar veel winkeltjes zitten van kunst tot watersport- en kledingwinkeltjes.
Mede dankzij de watersport wordt er ook van alles georganiseerd, te denken aan markten, concerten, de sleepbootdagen en natuurlijk niet te vergeten het skûtsjesilen. Mocht u naar de stad willen ligt Sneek met een bruisend winkelcentrum op een kwartiertje rijden bij u vandaan.
De woning is geheel instap klaar en kan per direct worden overgenomen. Uiteraard wordt het huis brandschoon opgeleverd, de staat waarin het nu ook verkeerd.
Bent u enthousiast geworden en geïnteresseerd dan ben ik bereikbaar op telefoonnummer 06-55233034 of via de mail. Bezichtigingen zijn ook mogelijk in de weekeinden of in de avonduren.
Met vriendelijke groeten en wie weet tot ziens!

Wiebe Geertsma
straatnaam:Midstrjitte
huisnummer: 66
postcode: 8551 PK
woonplaats: Woudsend
provincie: Friesland
land: Nederland
vraagprijs: € 162.500,- k.k.
type woning: vrijstaande woning
plaatsingdatum: 12-05-2014
woning: te koop
aanbod van: particulier


Deze vermelding is sinds 18 juni 2014 43065 keer bekeken.