Collegiaal conflict?

Mediation van Relatiekamer helpt!

Een oplossing zonder langdurige, kostbare juridische procedures.

Klik hier voor meer informatie.
Help ons huisadvertenties in de lucht te houden!
Klik hier voor meer informatie

Heel (Limburg)

  -  
woning te koop - Burgemeester Bongaartslaan 5 in Heel (Limburg)
  • Burgemeester Bongaartslaan  5 - Heel Limburg
Informatie over de woning
Op een zeer mooie locatie, aan de rand van Heel, in de woonwijk ?Sleydal? ligt dit prachtige herenhuis met ruime vrijstaande garage. De tuin is geheel omheind en voorzien van een verwarmd zwembad. Verwarming van de woning alsmede het zwembad vindt plaats middels aardwarmte verwarming (warmtepomp) waardoor een nagenoeg 0-energie woning is gerealiseerd. Gunstige ligging met winkels en andere voorzieningen in de directe nabijheid. Heel ligt op korte afstand van de stad Roermond en de eveneens op korte afstand gelegen autosnelwegen A73 en A2 zorgen voor een snelle ontsluiting naar de omliggende regio.


Algemeen:
De gehele woning wordt verwarmd middels een warmtepomp. Alle verdiepingsvloeren, alsmede de vloer in de garage, zijn voorzien van vloerverwarming die per ruimte instelbaar is. Door gebruik van de aardwarmte is het in de winter lekker warm in de woning en in de zomer lekker koel. Het systeem werkt namelijk als een soort airco in de zomermaanden. Alle buitenmuren inclusief de garage en de omheining zijn voorzien van stucwerk. Ook de binnenmuren van de woning zijn allen gestuukt. In de boeiboorden van het dak is led-verlichting ge´nstalleerd voor sfeervolle verlichting in de avonduren.

Begane grond:
De ruime entree van ca. 1,76 x 5,17 mtr. verschaft toegang tot het toilet, het kantoor en de woonkamer. Het geheel betegelde toilet van ca. 1,00 x 1,47 mtr. is voorzien van een inbouwcloset, fonteintje en mechanische afzuiging. Linksvoor ligt het kantoor van ca. 2,70 x 3,07 mtr. met meterkast die is voorzien van meer dan voldoende groepen, aardlek-schakelaar, krachtstroom en dag- en nacht stroom aansluiting. De woonkamer met open keuken, totaal ca. 70 m▓, is door de vele ramen licht te noemen. Verlichting vindt plaats middels inbouwspotjes in het plafond. Twee dubbele, openslaande, tuindeuren verschaffen toegang tot het overdekte terras. Rechts van de woonkamer is de open keuken gesitueerd. Deze is voorzien van een 4-pits inductiekookplaat, afzuigunit, magnetron, heteluchtoven met zelfreinigingfunctie, koelkast, spoelbak en vaatwasser. Vanuit de keuken, rechtsvoor, is de bijkeuken van ca. 2,57 x 2,77 mtr. toegankelijk. De bijkeuken is voorzien van een extra keukenblok met koelkast en spoelbak. In de bijkeuken bevindt zich een kast met de verdeelunit van de vloerverwarming. Alle vertrekken op de begane grond zijn uitgerust met een tegelvloer.

1e verdieping:
De open trap verschaft toegang tot de ruime, met tegelvloer uitgeruste, overloop van ca. 1,76 x 7,27 mtr. Vanuit de overloop zijn de drie slaapkamers, het toilet en de badkamer toegankelijk. Centraal op de overloop ligt de geheel betegelde badkamer van ca. 2,42 x 4,06 mtr. De badkamer is uitgerust met een douche, ligbad en twee afzonderlijke wastafels. Aan de voorzijde ligt een afzonderlijke, geheel betegelde, toiletruimte van ca. 1,00 x 1,47 mtr. voorzien van een wandcloset. Linksvoor ligt de eerste slaapkamer van ca. 3,07 x 5,66 mtr. De tweede slaapkamer is linksachter gesitueerd en is groot ca. 3,07 x 5,66 mtr. Aan de rechterzijde is de derde slaapkamer gelegen van ca. 3,07 x 5,11 mtr. met aan de voorzijde een inloopkast van ca. 2,70 x 2,97 mtr. Daarnaast beschikt deze slaapkamer aan de achterzijde over een badkamer ensuite van ca. 2,70 x 3,08 mtr. De badkamer is geheel betegeld en voorzien van een hoekdouche, ligbad en wastafelmeubel. Alle slaapkamers, alsmede de inloopkast, zijn voorzien van een laminaatvloer, een tv-aansluiting en inbouwspotjes met dimschakelaar.

2e verdieping:
Via een vaste trap is de ruime zolder van in totaal ca. 9,38 x 11,98 mtr. bereikbaar. In het voorportaal bevinden zich aan de rechterzijde, uitgerust met een dakvenster, de witgoedaansluitingen en aan de linkerzijde, eveneens voorzien van een dakvenster, een bergruimte. Indien gewenst kan hier een derde badkamer worden gerealiseerd. De hiervoor benodigde aansluitingen en afvoer zijn reeds aanwezig. Achter het voorportaal, een tussenwand is reeds geplaatst, kan een vierde slaapkamer gerealiseerd worden. Deze ruimte (ca. 15 m▓) is met twee dakvensters uitgerust.

Garage:
De aan de rechter achterzijde ruime, vrijstaande, garage van ca. 3,52 x12,52 mtr. is middels een beklinkerde oprit bereikbaar. Deze is voorzien van een loopdeur alsmede een op afstand bedienbare sectionaaldeur. De garage is geheel onderkelderd en middels een goederenlift achter in de garage bereikbaar. In de kelderruimte staat de warmtepomp en de boiler opgesteld. Ook de filterinstallatie van het zwembad staat hier opgesteld. Indien wenselijk is deze ruimte geschikt om er een kantoor annex praktijkruimte van te maken.

Tuin:
Aan beide zijden van de woning leidt een beklinkerde oprit naar de onderhoudsvriendelijk aangelegde tuin met ruim overdekt terras. De overkapping is over de gehele breedte van de woning gerealiseerd. In de tuin ligt een verwarmd zwembad van ca. 4,50 x 9,00 mtr. Het zwembad is voorzien van een zuiveringsinstallatie, verlichting, een oprolbare nacht- en winterdeken en wordt verwarmd door middel van een energiezuinige warmtepomp. Verder is het zwembad voorzien van een hardstenen omranding en een RVS trap. De tuin rondom het zwembad is uitgerust met kunstgras.

Algemeen:
Goed onderhouden vrijstaand herenhuis.
Uitgerust met twee badkamers.
Mogelijkheid voor vierde slaapkamer.
Praktijk-/kantoorruimte aan huis mogelijk.
Volledig ge´soleerd.
Verwarming middels warmtepomp.
Overdekt terras.
Perceel. ca. 491 m▓
Woonoppervlakte ca. 273 m▓
Inhoud ca. 935 m│
Bouwjaar ca. 2007
Aanvaarding in overleg.
straatnaam:Burgemeester Bongaartslaan
huisnummer: 5
postcode: 6097 60
woonplaats: Heel
provincie: Limburg
land: Nederland
vraagprijs: € 425.000,- k.k.
type woning: herenhuis
plaatsingdatum: 28-09-2017
woning: te koop
aanbod van: particulier
meer info op de website


Deze vermelding is sinds 28-09-2017 4554 keer bekeken.