Echtscheiding?

Mediation van Relatiekamer helpt!

Een oplossing zonder langdurige, kostbare juridische procedures.

Klik hier voor meer informatie.
Help ons huisadvertenties in de lucht te houden!
Klik hier voor meer informatie

Apeldoorn (Gelderland)

  -  
woning te koop - De Haardstede 50 in Apeldoorn (Gelderland)
  • De Haardstede  50 - Apeldoorn Gelderland
Informatie over de woning
In 1991 zijn wij vanuit Hengelo naar Apeldoorn verhuisd. Onze zoektocht naar een nieuwe woning duurde niet lang. Vanaf het eerste moment waren wij gecharmeerd van dit huis. Met name de ruime woning en het rustige woonerf spraken ons aan. Daarnaast het voordeel dat wij binnen 10 minuten in zowel de stad, het station en het bos zijn. Ook de A1 is in deze tijdspanne te bereiken.

In de afgelopen 27 jaar hebben wij de woning aangepast aan onze wensen.
De open zolder is omgebouwd tot een ruime slaap-/studeerkamer met de mogelijkheid voor een 2e slaapkamer. Door middel van schuifdeuren is er veel opbergruimte gecreŽerd.
Op de voorzolder is een aansluiting gemaakt voor de wasmachine en droger, beiden kunnen gelijktijdig draaien. Tevens is hier een plafond gemaakt met daarboven opbergruimte, waarop men kan lopen.

In 2016 is er een veranda geplaatst waar je heel vroeg in het voorjaar tot het late najaar kunt zitten. De tuinmeubelen kunnen gewoon blijven staan en de geplande barbecue gaat altijd door. Te veel zon; geen probleem de veranda beschikt over een onderliggende zonwering.

De mogelijkheid heeft zich voorgedaan om te verhuizen naar een appartement. Zo zijn wij op de toekomst voorbereid. Als wij het over mochten doen dan zou de keuze weer op dit huis vallen.
straatnaam:De Haardstede
huisnummer: 50
postcode: 7335 73
woonplaats: Apeldoorn
provincie: Gelderland
land: Nederland
vraagprijs: € 225.000,- k.k.
type woning: tussenwoning
plaatsingdatum: 29-03-2018
woning: te koop
aanbod van: particulier
meer info op de website


Deze vermelding is sinds 29-03-2018 6391 keer bekeken.